Prima   /  Infocentru   /  Evenimente / Facultatea de Drept, USM anunță deschisă înscrierea spre participare în cadrul Sesiunii Naționale de Comunicări Științifice, ediția a XXIII.
Facultatea de Drept, USM anunță deschisă înscrierea spre participare în cadrul Sesiunii Naționale de Comunicări Științifice, ediția a XXIII.
22.01.2019      1513             imprimare

 

Sesiunea de comunicări se va desfășura în două etape. Prima etapă este dedicată studenților de la Ciclul I (LICENȚĂ) și se va desfășura pe data de 26 februarie 2019.

  • În cadrul etapei I pot participa DOAR STUDENȚII CICLULUI I.
  • Etapa a II-a a Sesiunii este dedicată masteranzilor și cîștigătorilor etapei I și se va desfășura în perioada11 și 13 aprilie 2019.

❗ Termenul limită de aplicare, atît pentru studenții de la Ciclul I (Licență) cît și pentru cei de la Ciclul II (Masterat este data de  22 FEBRUARIE 2019.

Înscrierea la lucrările conferinței se realizează prin completarea formularului plasat pe link-ul: :  https://docs.google.com/forms/d/1SjbEapioCevK2QNteXZFgQeLEbguXiWnVey7LPGgies/edit?usp=sharing

Suplimentar, doritorii de a se înscrie la lucrările conferinței, urmează să expedieze rezumatele lucrărilor (în volum de maxim două pagini, redactate conform cerințelor de tehno-redactare în vigoare) însoțite de recomandarea conducătorului științific, pe adresa decanatdrept@gmail.com, pînă la data de 22.02.2019, indicîndu-se în titlul mesajului „Rezumat pentru conferința studenteasca 2019".
Participarea în cadrul lucrărilor conferinței se va confirma prin certificat de participare, diplome de merit și publicarea articolelor cîștigătoare.

Așteptăm aplicațiile dumnevoastră și vă dorim succese!!!

 

 

Comentarii Adaugă comentariu
Nume, Prenume *:
E-mail:
Comentariu * caractere rămase
 

              

Testimonials

Dreptul este un legamânt trainic de pace între oameni. Ceea ce este juridic este si pacific, chiar daca moralmente e evident injust. Francesco Orestano

Nu-ți depăși niciodată drepturile, și ele vor deveni curând nelimitate. Jean-Jacques Rousseau

Justiția e ca aritmetica, unde, dacă lipsește verificarea, nu se poate afirma că a fost exact calculul. Giuseppe Rovani

 
Date de contact str. M. Kogălniceanu, 67, bloc 2
Chișinău, MD-2009
Republica Moldova
E-mail: decanatdrept@gmail.com
© 2019 Facultatea de Drept a Universității de Stat din Moldova. Toate drepturile rezervate.