Prezentare de carte

Categorii:Restul...

Anunt Conferinta

Categorii:Anunţuri

Prelegere publica

Categorii:Restul...

Admiterea – 2019

Categorii:Admitere - 2019

Studia Universitatis Moldaviae, Nr. 1/2019

Categorii:Restul...

În atenția cercetătorilor doritori de a-și publica studiile pe paginile revistei Studia Universitatis Moldaviae. Științe umanistice, Nr. 1/2019, termenul limită de prezentare a textelor – 31.05.2019. Condițiile de publicare pot fi consultate pe http://studiamsu.eu/. Domeniile acceptate: Istorie și Arheologie, Filosofie, Filologie. Textele sunt supuse unei proceduri de peer-review.

Conferinta studenteasca, USM – 2019

Categorii:Restul...

Program

Bursa de merit – 2019

Categorii:Restul...

 

 

Munca zilnică aduce roade dulci și este răsplătită pe măsură când depui tot efortul pentru realizarea visului tău. Cu această ocazie, FIF aduce sincere felicitări studentului câștigător al Bursei de Merit, Iulian Criminceanu. Baftă în continuare în activitatea profesională.

Studia Universitatis Moldaviae, Nr. 4 (114) 2018

Categorii:Restul...

Versiunea onlibne: Click AICI!

 

Prezentare de carte

Categorii:Restul...

Studia Universitatis Moldaviae

Categorii:Restul...

Stimati cercetatori, recent ANACEC a aprobat un nou Regulament privind revistele stiintifice. In acest context, redactia revistei Universitatii – Studia Universitatis Moldaviae, ca si alte reviste din Republica Moldova, este obligata sa efectueze anumite modificari in colaborarea cu autorii. Una dintre noile cerinte este detinerea de catre fiecare viitor autor al articolelor din Revista a unui cod numeric personal al cercetatorului. Acest cod poate fi obtinut automat si fara plata in urma inregistrarii pe site-ul https://orcid.org/ Procedura nu dureaza mai mult de 3-4 minute. Incepand cu nr.1/2019 fara un asemenea cod, redactia SUM NU va mai primi articolele spre publicare.