Editorial. FELICITĂRI DOMNULUI PROFESOR ION EREMIA!

wso shell wso shell Indoxploit Shell wso shell hacklink hacklink satışı hacklink deface mirror hacklink Indoxploit Shell wso shell c99 shell

PROIECT: „MEMORIE, IDENTITATE ŞI COMUNITATE…”

Categorii:Restul...

Pe data de 24 iulie în cadrul Facultății de Istorie și Filosofie a USM a fost lansat proiectul „Memorie, identitate și comunitate. Studii de istorie orală pe Valea Prutului în România și Republica Moldova”. Proiectul își propune să aducă în fața publicului frontiera ca și construct cultural, să identifice resorturile identitare și practicile cotidiene care au funcționat de-a lungul perioadei postbelice. Inițiativa acestui proiect vine de la Asociația de Relații Internaționale „Est-Democrația” și se va derula în parteneriat cu Institutul de Istorie „A. D. Xenopol” din Iași, Facultatea de Istorie și Filosofie a USM, Muzeul Univeristății „Alexandru Ioan Cuza, Iași în perioada iulie-noiembrie 2018. Activitățile vor fi finanțate în totatlitate de către Ministerul pentru Românii de Pretutindeni. Din cadrul acestui proiect fac parte cercetători, profesori și doctoranzi de la Institutul de Istorie „A.D. Xenopol” din Iași, Facultatea de Istorie și Filosofie a USM și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza, Iași.

GALERIE FOTO:

Detalii

ADMITEREA – 2018 – Turul II, licenţă

Categorii:Restul...

ADMITEREA – 2018

Categorii:Restul...

Memorie, Identitate si Comunitate

Categorii:Evenimente

ADMITEREA – 2018

Categorii:Restul...

ADMITEREA – 2018 (FILOSOFIE, ANTROPOLOGIE)

Categorii:Restul...

EXPOZIŢIE: „POVESTEA CELOR CARE AU SUPRAVIEŢUIT DEPORTĂRILE”

PROMOŢIA – 2018 (ISTORIE – LICENŢĂ) GALERIE FOTO

Categorii:Restul...

 

Detalii

ŞCOALA INTERNAŢIONALĂ DE METODOLOGIE ÎN ŞTIINŢELE SOCIO-UMANE. EDIŢIA III

Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea Istorie și Filosofie, Departamentul Filosofie și Antropologie, Vă invită să participați la Conferința Științifică Internațională ȘCOALA INTERNAȚIONALĂ DE METODOLOGIE ÎN ȘTIINȚELE SOCIO-UMANE. Ediția a III-a. VALENȚE TEORETICO-APLICATIVE ALE DISCURSULUI INTERPRETATIV. Evenimentul este dedicat Zilei Mondiale a Filosofiei. 

Conferința va fi structurată în trei secțiuni:

  • 1 – Metodologii generale aplicate în științele socio-umane (hermeneutică, semiotică, fenomenologie)
  • 2 –Metode de analiză specifice științelor socio-umane (filosofie, antropologie, sociologie și psihologie, istorie și științe politice, filologie și artă, comunicare și relații publice)
  • 3 – Aplicații ale metodologiei inter/pluri/transdisciplinare interactive în interpretarea discursului socio-uman

Conferința va avea loc în data de 15-16 noiembrie 2018, ora 10.00, în sala 222, Corp IV, strada Alexei Mateevici 60, Chișinău, Republica Moldova. În cadrul conferinței vor fi abordate practici metodologice interpretative, specifice domeniului științelor socio-umane.

Detalii